U Sarajevu: Obucite se i zaradite kroz second hand shop! (FOTO)

Posted on Oct 27 2013 - 5:48pm by teamsnl

SECOND DRUGA1

Svi smo to već primijetili u našim gradovima: prodavnice s rabljenom odjećom, tzv. second hand shopovi, niču iza svakog ugla. I dok su mnogi još sumnjičavi i zaobilaze ih, prave zaljubljenice u modu, čak i one slavni, ondje su stalni kupci. Posjetili smo jedan uspješan lager secon hand shop, najveći na Balkanu – pogledajte što se sve može iskopati.

Za početak, valja znati da nisu svi second hand shopovi isti što se tiče ponude i cijena, ali i da se u baš svakom može iskopati kakav odličan komad odjeće. Cijene uglavnom ovise o tome prodaju li se u njima poznatiji brendovi te odakle stiže odjeća.

U pohodima po većini tih shopova trebate se, dakako, naoružati dobrom voljom i strpljenjem, pokušati sve pregledati i svakako sve što vam se svidi isprobati – ponekad biste se mogli doista ugodno iznenaditi! U tome, ako baš ništa ne iskopate, ne očajavajte, jer u mnoge od tih shopova nova roba stiže već – sutradan.

Dok smo obilazili naš odabrani second hand shop, bilo nam je vrlo brzo jasno da se radi o iznimnoj kvalitetnoj robi. Ono što nam je bilo interesantno da je riječ, prvenstveno, o najvećem lageru ovakve robe na Balkanu, I da ukoliko želite možete otvoriti svoj butik za iznimno nisku cijenu!

SCH DRUGA2

U ulici Hotonj 2 ovaj Second hand lager, poseban je po tome što nudi i velike brojeve i u kojem možete platiti karticom, a sva je odjeća očišćena i dezinficirana te dolazi iz Njemačke ili Austrije. Ondje se osim nepoznatih mogu iskopati i poznati potpisi na etiketama: Gerry Weber, Betty Barclay, Taifun, Esprit, Tom Tailor, Zara, H&M, Vero Moda, Promod, Big Star, Energy, pa čak i Replay. Jaknu od prave kože ondje možete kupiti već za pravu cijenu, dolčevitu za par marak i sl.

 

Zatekli smo poznata TV lica ovdje, što nimalo nije neobično ako tačno znamo da I u susjednoj Hrvatskoj poznati kupuju, poput  Judita Franković, Jelene Veljače, Petra Dugandžića i Ide Prester, koji ne kriju da se ovdje oblače te naročito vole zaviriti u vintage i retro second hand shop.

 

S toga, ukoliko želite ostvariti biznis, evo vam prilike u ovom lageru secon hand shopa. Nazovite odmah i raspitajte se kako! Broj telefona je 061 565 479!

Comments

comments

Leave A Response